NYC en SF: Me-time

Als je een week of twee in je eentje rondreist en het weer werkt niet altijd mee, dan moet je wat leuke plannetjes achter de hand hebben. Zo had ik voor New York een Powernap in gedachten. Daarover berichtte ik eerder vandaag op Dutch Cowgirls. Erg lekker, al had de massage een verrassend eind (onschuldig hoor, maar gewoon een beetje vreemd;-)).

In San Francisco zat het weer de hele week niet echt mee en op de druilerigste dag besloot ik dat ik toch nog een keer naar de kapper moest en dat dat ook gewoon in San Francisco kon. Ik wilde natuurlijk niet bij een beunhaas terecht komen, dus zocht ik met Google naar een kapper in de buurt die goed stond aangeschreven. Het werd the Color Design Salon vlakbij Union Square.

Ik had geen afspraak maar het was niet al te druk (het was woensdagochtend vroeg). Ik kon niet meteen terecht, maar dat gaf me mooi de gelegenheid om nog even te ontbijten bij een stekkie dat de kappers me aangeraden hadden.  Mijn knipbeurt begon met een verkleedpartijtje: ik kreeg een kimono aan zodat mijn blouse veilig aan de hanger konden hangen, terwijl mijn haren geverfd werden door Jessica (ik was “the first Dutch person she’d ever met!”).

Alex kwam een uurtje later mijn haren knippen. Ik had goede reviews over hem gelezen dus dat gaf wat vertrouwen. Hij kwam oorspronkelijk uit Toronto en was eigenlijk een house-dancer. Maar knippen kon ie ook, al kon ik hem niet altijd even goed verstaan.

Perfect gekapt stapte ik tegen de middag de deur weer uit. Jammer dat het nog steeds pokkeweer was. Die coupe was binnen 5 minuten verwaaid…

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.