Over Liesje

Elise Roders

Liesjelogthet is in 1999 begonnen. Ik volgde tijdens mijn studie taalwetenschap een bijvak, waarvoor ik zelf een website moest bouwen in HTML. Het beestje moest een naam hebben. Zodoende.

Eigenlijk word ik alleen door familie en goede vrienden Liesje genoemd. Ik heet Elise, maar luister inmiddels naar elke naam die daar op lijkt (Els, Ilse, Lies, Louise…). Dat ik ‘het logde’ bleek in 1999 een vondst met een vooruitziende blik. Zes jaar later startte ik inderdaad met (b)loggen en zo recyclede ik de naam die ik eerder al had gekozen.

Ik blog over wat er zoal op mijn pad komt. Niet zelden gaat het over de gerechten die ik kook, de boeken die ik lees en de reizen die ik onderneem.

Ik werk als communicatieadviseur en heb daarnaast mijn eigen adviesbureau op het gebied van digitale communicatie: elroco. En samen met mijn nichtje Katja run ik de Familie van i, waarin we (zelfstandig) ondernemers trainen op het gebied van bloggen en alles wat daarbij komt kijken.

Volg Liesjelogthet of Liesjekookthet

In de header staan links naar verschillende social media. Hieronder nog wat opties:

@liesjelogthet Liesjelogthet Bloglovin

Je kunt ook alleen de culinaire updates volgen:

Liesjekookthet @liesjekookthet 

 

De illustratie in de header werd gemaakt door Petra Baan.

Op deze site wordt gebruik gemaakt van cookies. Niets bijzonders: voor de werking van WordPress, social plugins en Google Analytics.