Ik weet nooit wie de mol is

Het molseizoen is weer aangebroken en ik doe daar – net als de afgelopen jaren – weer fanatiek aan mee. Ik kijk naar de uitzendingen en als het even kan ook naar de voor- en nabeschouwing. En ik doe mee met een pool (ja Mol-appers: volgens mij is het in deze context een pool en geen poule) in de app. Een ding weet ik inmiddels: de mol wordt niet door mij ontmaskerd. Ik heb nog nooit goed gegokt wie de mol is. Het omgekeerde lijkt eerder waar, zodra ik iemand verdenk, moet die kandidaat vrezen voor het rode scherm.

Stereogram

Volgens mij kijk ik op een verkeerde frequentie naar de uitzendingen. Ik snap de meeste opdrachten (laat staan de app) namelijk ook al niet en dan is het moeilijk om te zien of iemand loopt te mollen of dat het echt heel ingewikkeld is allemaal. Afgelopen week had ik ineens een deja vu. Vroeger had ik een boekje vol met stereogrammen, van die plaatjes waar weer een ander plaatje in verstopt zit als je er op de juiste manier naar kijkt. Heel lang deed ik hard mijn best, maar zag ik niets anders dan wat je met normaal gefocuste ogen zag. Maar uiteindelijk lukte het en zag ik de onderliggende plaatjes in 3D. Niet dat die veel voorstelden, maar de voldoening van de geslaagde poging was groot. De optimist in mij zegt dat als ik het maar lang genoeg blijf proberen, ik het licht met die mol ook nog wel ga zien.

stereogram MOL

Ik zie het niet…

2 Reacties Ik weet nooit wie de mol is

 1. Elise

  Hoi Ivana,
  Ja er was een tijd dat ik ze zo kon zien, maar ik heb er nu toch wat meer moeite mee. Dit plaatje heb ik zelf gemaakt (There’s a site for that;-)). Je zou een tekst moeten zien.

  Antwoord
 2. ivana

  Hoi Elise,
  Altijd leuk, zo’n stereogram. Ik kan er alleen echt niks herkenbaars uit halen, jij wel? Ik zie het wel stereo worden, maar dan …
  Ivana

  Antwoord

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.