Pizzaproeverij (2)

Leuk. Het stukje van de meneer van de krant over de pizzaproeverij (met snel, langzaam en heel langzaam deeg) is vandaag verschenen.

Je kunt het lezen op de site van de Volkskrant en in het VK magazine. Voor het magazine moet ik voor de volledigheid even toevoegen dat het receptje de zuurdesem betreft en niet het langzame deeg zelf.

 

6 Reacties Pizzaproeverij (2)

 1. makkelijke maaltijd

  Als het lukt is deze pizza echt zo lekker dat jeje vingers erbij opeet. Lang geleden dat ik zo’n lekkere pizza gegeten heb, al kan ik toch aardig mijn mannetje staan in de keuken.

  Antwoord
 2. Marjon de Haan

  Hallo Elise, ik heb met veel plezier het verhaal van de pizzabakkerij bij jou thuis in VK magazine gelezen. Ook ik had al het idee dat het recept niet volledig was. Gelukkig heb ik hier op je weblog het hele verhaal van de desem én het deeg teruggevonden. Ik heb mijn familieleden al gewaarschuwd dat ze geduld moeten hebben, maar dat ze dan wel de lekkerste eigen gebakken pizza ooit krijgen. Nu nog een rode Ferrari voor mijn verjaardag (helaas, pas in september…)!

  Antwoord
  1. Elise

   Hallo Marjon,

   Leuk om te horen! De Ferrari is het wachten waard, maar in een gewone oven kun je ook best acceptabele pizzaatjes maken hoor! Ik hoor graag je oordeel!

   Antwoord
 3. Ton Cremers

  Ah! Ik begreep het receptje voor heel langzaam deeg in VK magazine al niet. Er blijft nog een vraag: rozijnen wellen en dan alleen het water gebruiken en niet de rozijnen. Sorry, misschien een echte beginnersvraag..

  Antwoord
  1. Elise

   @Ton ja, in de printversie van het magazine staat niet duidelijk dat het om de desem gaat.
   Ja, van de gewelde rozijnen gebruik je alleen het water. Ik heb ze niet geproefd, maar volgens mij zijn de rozijnen na het wellen ook niet echt lekkerder geworden.

   Antwoord

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.