Lease the cheese: pasta aan tafel bereid

Een paar weken geleden at ik met mijn collega’s bij Impero Romano, een Italiaans restaurant in een straatje achter Hotel des Indes in Den Haag. Het voltallige personeel sprak Italiaans en ook het menu was helemaal zoals het hoort: met primi en secondi enzo. We hebben er heerlijk gegeten.

Het pastagerecht was pasta alla parmeggiano: de pasta werd voor het opdienen in een hele parmezaanse kaas gemengd met een laagje kaas. Spectaculair en heel lekker.

Een voorbeeld van pasta in een kaas bereid

Een voorbeeld van pasta in een kaas bereid

Niet iedereen heeft zo’n kaas rondslingeren om af en toe een gerechtje mee te maken. Heel leuk dus dat ik vandaag in Elle Eten las over Lease the Cheese.

Lease the Cheese is een cateringbedrijfje, dat op locatie (naar ik vermoed) heerlijke pastagerechten bereid. Op de site is te zien dat de kaas in stijl wordt vervoerd. Op de site staan geen prijzen vermeld en ik vermoed dat het pas bij een wat grotere groep financieel de moeite waard is, maar zeker eentje om te onthouden!

Update december 2013: Lease the cheese lijkt niet meer te bestaan. Ik ben nu op zoek naar restaurants die pasta in een kaas bereiden.

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.