#culivraag

Ik blogde ooit voor smaak.blogo.nl en kwam zo in contact met Annemieke, die ik sindsdien volg via Twitter, waar ze door het leven gaat als @Rozemarijn_eet. We delen een bovengemiddelde belangstelling voor alles wat met lekker eten te maken heeft, waarbij Annemieke de specialist is in vegetarische recepten.

Vandaag twitterde ze een voorstel dat ik graag overneem: laten we een speciale hashtag in het leven roepen voor culinaire vragen: #culivraag.

Voor wie niet bekend is met het fenomeen hashtag: dat is een soort code die wordt toegevoegd aan een tweet om deze eenvoudig te kunnen groeperen. Zie onder ander mijn blogje ‘Hashtags: hoe zat het ook alweer?‘ Het komt er op neer dat je vraag terecht komt bij iedereen die deze tag in de gaten houdt en dat zullen overwegend culinair geïnteresseerden en deskundigen zijn.

Een populaire hashtag is #durftevragen (hier kom je werkelijk allerlei soorten vragen tegen) en #culivraag is daar dus de culinaire afgeleide van. Een leuke aanvulling in culinair Twitterland!

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.