#culivraag

Ik blogde ooit voor smaak.blogo.nl en kwam zo in contact met Annemieke, die ik sindsdien volg via Twitter, waar ze door het leven gaat als @Rozemarijn_eet. We delen een bovengemiddelde belangstelling voor alles wat met lekker eten te maken heeft, waarbij Annemieke de specialist is in vegetarische recepten.

Vandaag twitterde ze een voorstel dat ik graag overneem: laten we een speciale hashtag in het leven roepen voor culinaire vragen: #culivraag.

Voor wie niet bekend is met het fenomeen hashtag: dat is een soort code die wordt toegevoegd aan een tweet om deze eenvoudig te kunnen groeperen. Zie onder ander mijn blogje ‘Hashtags: hoe zat het ook alweer?‘ Het komt er op neer dat je vraag terecht komt bij iedereen die deze tag in de gaten houdt en dat zullen overwegend culinair ge├»nteresseerden en deskundigen zijn.

Een populaire hashtag is #durftevragen (hier kom je werkelijk allerlei soorten vragen tegen) en #culivraag is daar dus de culinaire afgeleide van. Een leuke aanvulling in culinair Twitterland!

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.