Culinair Londen

Een vroege start op de Borough Market, met o.a. een bezoekje aan Neal’s Yard Dairy om wat kaasjes te kopen voor een picknick in een van de parken. Zo stel ik me een ochtend in culinair Londen voor. Daarna langs bij Maison Barteaux voor wat zoetigheid in de middag en misschien nog even naar Fortnum & Mason voor wat luxespul. Ik heb een aardig lijstje adressen op mijn to-go-to-lijstje.

Food trucks en restaurantjes

Het zal lastig kiezen worden tussen lekkers van een food truck (bijvoorbeeld die van the Rib Man of Pizza Pilgrims) of een restaurantje bij Covent Garden of juist op de South Bank of nog wat verder uit het centrum. Ik vermaak me makkelijk een week.

Op de bonnefooi of strak(ker) gepland?

Ik kom vrij regelmatig in Londen. Mijn bezoekjes plan ik daardoor meestal niet uitgebreid. Ik kies een uitvalsbasis en trek met mijn Oyster Card (de Londense OV-chipknip) de wijde stad in. Maar mochten er nou mensen geïnteresseerd zijn om gezamenlijk wat adressen af te vinken: het lijkt me leuk om eens een  culi-groepsroute uit te stippelen. Bijvoorbeeld voor 1 dag ergens laat in de lente. Iedereen zorgt zelf voor reis en verblijf en we verzamelen op de eerste stop van de dag (bijvoorbeeld die Borough Market).

Zin om mee te gaan? Laat het weten. Afhankelijk van de belangstelling kunnen we dan gezamenlijk een intensieve of juist relaxte culidag plannen.

 

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.