Bobble: waterfles met ingebouwd filter

Een poosje heb ik een apart culiblog gehad: kookgear. Het bleek wat ambitieus om zowel die site als mijn ‘persoonlijke’ blog bij te houden, dus verhuisde de culi-inhoud naar een aparte rubriek op deze site. Via RSS of Twitter kun je je specifiek op deze updates abonneren. Service van het huis;-)

Afgelopen vrijdag was ik in de Bijenkorf op zoek naar een leuk cadeautje voor een vriendin. En zoals het wel vaker gaat met mij in een leuke winkel: ik kwam voor mezelf ook iets leuks tegen. Ik werk namelijk in een oud pand in Den Haag en hoe leuk ik het daar ook vind: het water vind ik niet te drinken. Ik pendel daarom al een jaar heen en weer met flesjes Utrechts kraanwater. Een beetje omslachtig soms… Maar nu heb ik een Bobble!

Een Bobble is een navulbaar waterflesje met ingebouwd koolstoffilter in verschillende kleuren.  Het flesje is van gerecycled plastic en een filter gaat 300 vullingen mee. Dat klinkt goed! Ik ga de komende tijd uitgebreid testen of ik het Haagse water lekkerder vind. Daarbij ben ik ook erg benieuwd hoe fris een flesje er na verloop van tijd uitziet. Will keep you posted!

5 Reacties Bobble: waterfles met ingebouwd filter

  1. Elise

    Ja, de Dopper heb ik ook gezien: een collega heeft ‘m. Ook een leuk en goed initiatief, maar in dit geval ging het me om het filter;-)

    Antwoord
  2. Chantal

    Leuke tip! Via een collega kwam ik in dezelfde categorie ook iets leuks tegen: de Dopper: http://www.dedopper.nl/ Een handig flesje en bekertje in één. Een deel van de opbrengst gaat naar Simavi en het wordt klimaat neutraal in Nederland geproduceerd.

    Antwoord

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.