Verhuisstress

Hoewel mijn echte verhuizing al bijna twee jaar geleden plaatsvond, en ik echt niet van plan was om dat traject snel te herhalen, zit ik toch weer middenin de verhuisstress.

Een deel van mijn virtuele leven speelde zich af op de webservers van Lycos. En Lycos gaat uit die servers de stekkers trekken. Dat houdt in dat ik twee websites elders moet onderbrengen. Eentje is lekker goedkoop ondergebracht bij one.com. Voor een ander (deze dus) had ik wat meer ruimte nodig. Deze gaat naar Antagonist.

Het verhuizen van zo’n domeinnaam vergt enige administratieve inspanningen. Voor .info adressen bleek een EPP code nodig te zijn. Die heb ik achterhaald en de boel lijkt helemaal in gang gezet. In afwachting van de omschakeling naar Antagonist kon ik op de nieuwe servers mijn backups al plaatsen. Dat ging allemaal als een zonnetje.

Maar de huidige locatie van deze weblog gaf ineens geen sjoege meer. Database error. Even dacht ik dat er bij de verhuizing iets niet helemaal lekker was gegaan, maar aangezien die nog niet heeft plaatsgevonden, moest ik even verder rechercheren.

Het bleek een kleinigheidje als het wachtwoord van de database. Dat had ik min of meer per ongeluk aangepast. Foutje, bedankt.

Dus nu doet deze site het weer en wacht de nieuwe (overigens nu nog zonder dit bericht;-)) op de eerste bezoekers. Nog even geduld!

Laat wat van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Antispamcontrole Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.